Close

25. september 2016

Aldri ferdig med ferdigprodukter!

I appen Low FODMAP av Mollyosa har vi en egen kategori som heter Ferdigprodukter. Her presenterer vi produkter fra leverandører (ferdigprodukter) som er Low FODMAP-vennlige. Mollyosa-teamet har hatt god dialog med produktsjefer innenfor både små og store merker i Norge, og vi har fått tillatelse til å formidle all nødvendig informasjon og bilder. Foreløpig har vi presentert produkter fra Toro, Orkla, Tine med flere, og vi fortsetter jakten på nye leverandører og nye produkter. Når Mollyosa har fått nødvendig tillatelse til å benytte informasjon fra leverandørene vil produktene publiseres fortløpende i appen.

SeventhDet er  flust av Low FODMAP-produkter som er i butikker, og Mollyosa-teamet vil gjøre en utrettelig innsats for å holde våre appbrukere oppdatert på nye produkter. Har du tips til ferdigprodukter som du mener er Low FODMAP-vennlige? Klikk her for å sende dine forslag.

Vi ønsker på sikt å ha en stemme opp mot leverandørene, og påvirke til produksjon av Low FODMAP-varer. Jo flere appbrukere vi kan vise til, og jo mer kjent Low FODMAP blir, desto mer påvirkningskraft kan Mollyosa få. Vi håper at du som vår appbruker kan være med og dele denne appen videre i ditt nettverk/miljø. Sammen er vi sterke : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *