Close

25. september 2016

Hva skjer videre i appen?

Mollyosa sin Low FODMAP-app er nå lansert både for android og iOS.  Vi merker et engasjement for vår app som er tilpasset norske forbrukere, og vi regner med at nedlasting nr. 100 skjer innen kort tid. Mollyosa har ennå ikke startet en vesentlig promotering av appen, og vi er derfor glade for at vi har fått mange nedlastinger ennå. Vi takker så mye for hjelpsomme tilbakemeldinger vi har mottatt, og vi lover å svare på alle spørsmål om appen. Er det mot formodning noen mangler/feil av teknisk eller annen karakter er Mollyosa sine dyktige utviklere på pletten for å ordne opp. Nøl ikke med å gi beskjed om den minste ting!

Hva skjer fremover? Mollyosa-teamet følger nøye med på all den viktige forskningen rundt Low FODMAP, og vi oppdaterer appens innhold deretter. Monash University, som er flaggskipet for forskningen, gjør et fantastisk arbeid i produkttesting og informasjonformidling, likeså Haukeland Universitetssykehus. Vi har fått tillatelse til å bruke sistnevntes informasjon. Oppdateringer fra ny forskning implementeres snarlig i appen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *