Close

15. mai 2018

Oppskrifter fra Cecilie Hauge Ågotnes ligger i appen vår

Vi er glade for at den anerkjente Lav FODMAP-forfatteren og bloggeren Cecilie Hauge Ågotnes har gitt oss en del oppskrifter som vi kan benytte i appen. Oppskriftene finner du i «Nylig lagt til»-kategorien i appen vår. Bon appétit!

Ønsker du forøvrig oppskrifter og flott informasjon om Low FODMAP, så anbefaler vi at du skaffer den nye boken som Hauge Ågotnes har skrevet sammen med den dyktige ernæringsfysiologen Mari Borge Eskerud. Boken heter «Sunn og Frisk med sensitiv mage».

 

34ChristinEide_lavFODMAP_covergirls-12_small

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto cred: Vigmostad & Bjørke/Christin Eide

Ikke lastet ned Mollyosa-appen? Last den her:

google-play-badge_small download_on_the_app_store_badge_no_135x40

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *