Close

App: Low FODMAP for IBS

Endelig en low FODMAP-app som er tilpasset norsk mat og norske forbrukere!

Mollyosa AS ble etablert i Bergen 28. August 2015. I første rekke ønsker vi å presentere applikasjoner tilpasset norske behov og områder, og gjerne innenfor felt hvor appbrukerne har behov for verdifull informasjon. I Norge ønsker vi å utgjøre en forskjell og å tilby oversiktlige løsninger som er til god hjelp for brukerne. Grunnleggerne av Mollyosa har bakgrunn fra andre bransjer enn ren applikasjonsutvikling. Imidlertid har personene i Mollyosa vært involvert i applikasjonsutvikling i andre foretak, og har gjennom dette arbeidet opparbeidet seg et stort nettverk av designere, kodere, programmere og utviklere både innenlands og utenlands. I lys av dette nettverket startet grunnleggerne en idèmyldring innenfor apputvikling.

Vår tanke om en Low FODMAP-app på norsk kom av at vi selv lever på kostholdet og savnet en god og lett tilgjengelig oversikt over norske matvarer, ferdigprodukter og oppskrifter tilpasset det norske markedet. Vi har selv erfart frustrasjonen og forvirringen i butikken, på restauranter og i hjemmet med å legge om kostholdet til Low FODMAP. Vi håper derfor at vi i samarbeid med dere brukere kan gjøre Low FODMAP litt enklere, litt mindre forvirrende og mye mindre frustrerende.

Vi håper denne appen gjør Low FODMAP-verdenen lettere for alle som sliter med IBS. Forskningsinformasjon er hentet med tillatelse fra Haukeland Universitetssykehus. Mollyosa har utviklet appen. Monash University har forsket frem dietten.

Klikk her for å laste den ned på Google Play.

Klikk her for å laste den ned på App Store.